HARRASTEUINTI

OHJAAJAT

Harrasteryhmissä toimii koulutetut ohjaajamme sekä seuran uimareita apuohjaajina.

Vesiralli:
Sanna Kukkonen
050-381 8515

Tekniikka- ja harrasteryhmä:
Aija Kontinen
040-5774984

VESIRALLI

Vesiralli koostuu kolmesta jaksosta, joissa jokaisessa on 10 harjoituskertaa. Edellinen jakso on läpäistävä hyväksytysti, jotta voi jatkaa seuraavalle.
Tavoitteena vesiralliryhmässä on hyvä uimataito. Vesirallissa opetellaan eri uintitekniikoita sekä vesitaitavuutta paljolti leikin avulla.

Vesiralliin voi osallistua 7-12 -vuotias lapsi, joka osaa ennen Vesiralli 1-jaksoa uida yhtäjaksoisesti ilman apuvälineitä vähintään 25 metriä. Uintityylillä ei ole merkitystä ja tyyli voi vaihdella matkan aikana. Vesirallilaisen tulee yltää pohjaan Rantakeitaan uimahallin ison altaan matalassa päässä ja toimimaan siinä itsenäisesti. Lisäksi tulee osata toimia omatoimisesti pukeutumis- ja peseytymistiloissa.

Ilmoittatutuminen ryhmään tapahtuu heinä- elokuun taitteessa seuran nettisivuille sekä Facebookiin ilmestyvän lomakkeen kautta. Vesiralliryhmään otetaan yhteensä 60 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä.

Vesirallilaiset (3 ryhmää) harjoittelevat Rantakeitaan uimahallissa sunnuntaisin klo 17.00-18.00, 18.00-19.00 ja 19.00-20.00.

TEKNIIKKARYHMÄ

Tekniikkaryhmässä tavoitteena on uinnin perustaitojen, vesitaitavuuden ja motoristen taitojen kehittäminen. Taitojen kehittäminen tapahtuu uintiharjoittelun lisäksi myös erilaisten pelien ja leikkien kautta. Tekniikkaryhmä on osa uimarinpolkua, josta on mahdollisuus nousta kilpauintiryhmiin. Tekniikkaryhmä osallistuu myös seuran omiin MiUS-cup kilpailuihin. Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa perjantaisin kello 19.00-20.30 ja sunnuntaisin kello 10.00-12.00 Naisvuoren uimahallissa.

TEKNIIKKAKURSSIT

Tekniikkakurssit on tarkoitettu eri ikäisille kuntouimareille uintitekniikan parantamiseen. Tällä kaudella seuralla ei ole ollut mahdollisuutta järjestää kursseja vallitsevasta korona- ja ohjaajatilanteesta johtuen.

MASTERS

Masters-ryhmä on tarkoitettu uintilajien perustekniikat hallitseville aikuisuimareille, jotka haluavat parantaa ryhmässä kuntoaan, uintitekniikkaansa ja kilpailla Masters-starteissa. Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa.