Vesiralli

Mikkelin Uimaseuran Vesirallikurssi-1 alkaa  syyskuussa 2017 (3.9.)
Linkki vesiralli1 maksuun:
Ilmoittautuminen on suljettu tämän syksyn osalta. Kysy ryhmien tilannetta p. 050 3271048

Vesirallikurssi-1 on tarkoitettu 7-12 -vuotiaalle lapselle, joka osaa uida yhtäjaksoisesti ilman apuvälineitä vähintään 25 metriä. Uintityylillä ei ole merkitystä ja tyyli voi vaihdellakin matkan aikana.

Vesirallikurssit koostuvat Vesiralli-1, Vesiralli-2 ja Vesiralli-3 kursseista, joihin edellisen kurssin läpäistyä pääsee suoraan jatkamaan.

Kurssille otetaan: 50 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä
Kurssin kesto: Vesiralli-1 10x1h, Vesiralli-2 10x1h ja Vesiralli-3 10x1h
Kurssien hinnat: Vesiralli -1, Vesiralli -2 ja Vesiralli -3 maksavat kukin 110 euroa/kurssi ja maksu sisältää Uimaliiton vesipetovakuutuksen.
(Uimaseura ei vastaa vesipetovakuutuksen mahdollisista hinnanmuutoksista)

Kurssien ajankohta: Vesiralli-1 alkaa 3.9. ja Vesirallikurssit jatkuvat kevääseen 2018 viikoittain sunnuntai-iltaisin (ryhmä 1 klo 18-19 ja ryhmä 2 klo 19-20), pois lukien koululaisten lomien ajankohdat.

Paikka: Viihdeuimala Rantakeidas, Kunnanmäki 3, 50600 Mikkeli

Ilmoittautuminen: Suljettu, ryhmissä saattaa olla vielä tilaa kysy Sanna Saarelainen p. 050 3271048

Vesiralliohjaajat:

Katri Pylvänäinen, Sonja Nousiainen, Alisa Pulkkinen, Sanna Saarelainen p. 050 3271048

Mikkelin Uimaseura järjestää Vesiralli -kursseja 7-12 -vuotiaille lapsille. Kurssit on suunnattu niille, jotka osaavat jo uida 25 metriä yhtäjaksoisesti ja jotka haluavat oppia lisää. Vesirallien tavoitteena on liikuttaa lasta mahdollisimman monipuolisesti vedessä ja perehdyttää osallistujat eri uintimuotojen alkeisiin mukavan toiminnan avulla. Kursseilla lapset harjoittelevat ja suorittavat vesirallimerkkejä ohjaajien avustuksella.

Kursseja on yhteensä kolme:

Vesiralli 1 on kursseista ensimmäinen ja järjestetään mahdollisuuksien mukaan syksyisin. Kurssilla harjoitellaan mm. oman kehon hallintaa, virtaviivaisuutta ja erilaisia temppuja ja taitoja. Ykköskurssilla suoritetaan sammakkomerkki.

Vesiralli 2 on jatkoa ensimmäiselle kurssille. Kakkoskurssilla harjoitellaan lisää jo opittuja alkeita ja suoritetaan kalamerkki. Kakkoskurssille on mahdollisuus osallistua suoritettuaan vesirallikurssi ykkösen.

Vesiralli 3 kurssilla syvennetään opittuja taitoja ja yhdistetään liikkeitä ja liikeratoja kokonaisiksi suorituksiksi. Kolmoskurssilla suoritettava merkki on norppa. Kurssille on mahdollisuus osallistua suoritettuaan vesirallikurssi ykkösen ja kakkosen.

Vesipetovakuutus

Lisäksi vesiralliin osallistuva lapsi tarvitsee Suomen Uimaliiton suosituksen mukaisen vesipetovakuutuksen(hinta 7€). Vakuutuksen hakeminen hoidetaan uimaseuran toimesta vesirallikurssien alkamisen yhteydessä. Se sisältyy kurssimaksuun.

Vesirallin voi kokeilla kaksi kertaa 7 euron vesipetovakuutuksella, jonka seura hankkii. Uimarin tulee maksaa seuralle takaisin vakuutusmaksu 7 euroa mikäli ei halua näiden kahden kerran jälkeen takaa harrastusta.