Talkoosivut

Mikkelin Uimaseuran toimii pääosin vapaaehtoisvoimin.

Toimintaamme rahoitamme valmennusmaksuin, joita uimarit maksavat kaksi kertaa vuodessa. Suuri menoerä on rata-ja hallivuokramaksut, joita Mikkelin kaupunki perii seuraltamme. Sen lisäksi maksamme valmentajille pientä korvausta.

Jotta valmennusmaksut eivät nousisi suuriksi ja harrastus uimarille kalliiksi, teemme talkoita ympäri vuoden. Seurassamme kuitenkin talkoita on vähän verrattuna moniin muihin lajeihin.

Toivomme, että jokainen uimari ja/tai heidän vanhempansa osallistuisivat talkoihin omien voimavarojensa ja mahdollisuuksiensa mukaan.

Tällä sivulla ilmoitamme talkoista ja kootusti keräämme osallistujia talkootoimintaan. Talkoista ilmoitamme lisää erikseen whatsapps -ryhmissä ja sähköpostissa.

Alla olevassa taulukossa ovat ilmoittautumiselle avoinna olevat talkootapahtumat

 

Mikäli jostain syystä kirjoittaminen taulukkoon ei onnistu, laita valintasi sähköpostilla osoitteeseen mius.toimisto@gmail.com. Lisäämme sinut taulukkoon sieltä.

 

Talkootapahtuma Ilmoittautuminen/vuoronvaraus Avoinna
 Kilpa 2 ja tekniikkaryhmien ”valvonta” eli yli 18-vuotias  Varaa valvontavuorosi tästä  Valvonta jatkuu viikolle 8 saakka, jonka jälkeen tarve tiistaisin kilpa2 joukkueen osalta loppukevään.
 KLL:n kisat 19.4.2018

toimitsijailmoittautuminen

Ilmoita tästä  19.4.2018 saakka avoinna