Talkoosivut

Mikkelin Uimaseura toimii pääosin vapaaehtoisvoimin.

Toimintaamme rahoitamme valmennusmaksuin, joita uimarit maksavat kaksi kertaa vuodessa. Suuri menoerä on rata-ja hallivuokramaksut, joita Mikkelin kaupunki perii seuraltamme. Sen lisäksi maksamme valmentajille pientä korvausta.

Jotta valmennusmaksut eivät nousisi suuriksi ja harrastus uimarille kalliiksi, teemme talkoita ympäri vuoden. Seurassamme kuitenkin talkoita on vähän verrattuna moniin muihin lajeihin.

Toivomme, että jokainen uimari ja/tai heidän vanhempansa osallistuisivat talkoihin omien voimavarojensa ja mahdollisuuksiensa mukaan.

Tällä sivulla ilmoitamme talkoista ja kootusti keräämme osallistujia talkootoimintaan. Talkoista ilmoitamme lisää erikseen whatsapps -ryhmissä ja sähköpostissa.

Alla olevassa taulukossa ovat ilmoittautumiselle avoinna olevat talkootapahtumat

Mikäli jostain syystä kirjoittaminen taulukkoon ei onnistu, laita valintasi sähköpostilla osoitteeseen mius.toimisto@gmail.com. Lisäämme sinut taulukkoon sieltä.

Talkootapahtuma Ilmoittautuminen/vuoronvaraus Avoinna
St Michel talkoot 14.-15.7.2018  St Michel -talkoot 14.-15.7.2018

lisätietoja ja ilmoittaudu mukaan tästä

26.5. saakka