Maksut

Jäsenmaksut:

Seuran jäsenmaksu vuonna 2018 sisältyy uimareilla automaattisesti valmennusmaksuun.

Uimareiden perheet voivat halutessaan liittyä seuran jäseneksi. Se tapahtuu lisäämällä uimarinsa valmennusmaksun maksamisen yhteydessä jäseneksi haluavien perheenjäsenten nimet kohtaan ”muut perheenjäsenet, jotka haluavat liittyä seuran jäseneksi”. Yhdellä samalla jäsenmaksulla niin halutessaan jäseneksi liittyvät siis myös kaikki uimaryhmiin kuulumattomat perheenjäsenet. Äänioikeus seuran kokouksissa on kuitenkin yli 15-vuotiailla jäsenillä (Yhdistyslaki 25. pykälä).

Jos uimari edustaa Mikkelin Uimaseuraa, mutta ei harjoittele seuran harjoitusvuoroilla esim. opiskelujensa vuoksi, on jäsenmaksu 25 euroa. Maksu tapahtuu eventiellan kautta.

Kannatusjäsenmaksu on 25 €.  Sen voi maksaa tilille: FI80 5271 0420 0351 81. Kannatusjäsenmaksun omaavalla ei ole äänioikeutta seuran asioista päätettäessä.

Säilytä maksutosite jäsenmaksusta, se toimii jäsenkorttina.

Valmennusmaksut:

Valmennusmaksut maksetaan keskitetysti maksupalvelu Eventiellassa (linkki alempana).

Valmennusmaksut perustuvat viikoittaisiin harjoituskertoihin ja maksetaan eventiellan kautta kaksi kertaa vuodessa tammikuussa ja syyskuussa. Kausi on puoli vuotta, joko syksy tai kevät.

Jos perheessä on useimpia uintia harrastavia lapsia tai nuoria, niin sisaralennus on 20 % valmennusmaksusta toisesta ja seuraavista lapsista. (Eniten allasaikaa käyttävän uimarin maksu maksetaan kokonaan ja muista perheen lapsista sisaralennushinta, Mikkelin uimaseuran hallituksen linjaus 5.2.2015).

Valmennusmaksu sisältää:
– opetuksen ja valmennuksen
– ratavuoromaksun
– jäsenmaksun 25€ (halutessaan samalla maksulla liittyy koko uimarin perhe seuran jäseneksi)

Syksyn valmennusmaksut avautuvat syyskuussa.
Valmennusmaksut 2018-2019
Ryhmä Harjoituskerrat / viikko € / kausi
Kilpa1 7+ 460,00 €
Kilpa2, Kilpa3  4 300,00 €
Tekniikkaryhmä 3 200,00€
Vesiralli 1 110,00€
Taapero 1 120,00€
Masters 1 150,00€
Jäsenmaksu, jos ei maksa valmennusmaksua   25,00 €

Starttimaksut ja muut kilpailuista koituvat maksut:

Kiinteä kilpailumaksu on poistunut käytöstä. Kilpailuista laskutetaan jälkikäteen jokaista kilpailijaa hänen kilpailustarttiensa lukumäärän mukaan (noin 7-10 euroa/startti).

Useampi päiväisissä kilpailuissa seura varaa yleensä uimareille hotellimajoituksen ja ruokailut. Näiden maksujen laskutus uimareilta tapahtuu yhdessä starttimaksujen kanssa.

Starttimaksut ja muut kilpailumaksut laskutetaan kaksi kertaa vuodessa, yleensä kauden lopussa tai seuraavan kauden alussa.

Uimahallin kulkukortit

Uimarin (vesiralliryhmät, lasten tekniikkaryhmät ja kilparyhmät sekä masters-ryhmä) tulee ostaa itselleen kulkukortti uimahalleihin. Samalla kulkukortilla pääsee sekä Rantakeitaaseen, että Naisvuoreen. Kulkukortti ostetaan uimahallin kassalta ja se maksaa 5 euroa. Siihen ladataan Mikkelin Uimaseuran harjoitusvuorotiedot  ja sillä pääsee hallin kulkuportista noin 15 minuuttia ennen harjoitusvuoron alkamista sisään pukutiloihin. Jos uimari hukkaa kulkukorttinsa, joutuu hän ostamaan uuden.

Lyhyille kursseille (mm. aikuisten uintitekniikkakurssit) osallistuvat uimarit saavat kulkukortin käyttöönsä kurssin ajaksi maksamalla ensimmäisellä kokoontumiskerralla 5 euron pantin. Pantin saa takaisin kurssiin lopussa palauttaessaan kortin vahingoittumattomana.

Vakuutusasiat

A. Kilpailevat uimarit

Kilpailulisenssi eli Blue-card on pakollinen kaikille uimareille, jotka osallistuvat kisoihin.  Lisenssiin sisältyy vakuutus kilpailuissa. Lisenssi hankitaan Uimaliiton sivuilta. Lisenssi on oltava maksettuna 14 vrk ennen kilpailuja ja se on voimassa vuoden kerrallaan syyskuun alusta (tai ostopäivästä tämän jälkeen) aina seuraavan elokuun loppuun.

Myös oma vakuutus on mahdollinen. Tarkista vakuutusyhtiöltä, että vakuutus kattaa uintikilpailutapahtumat.

B. Ei kilpailevat uimarit

Seura hankkii automaattisesti vesirallilaisille Vesipetovakuutuksen. Vakuutusmaksu sisältyy vesirallimaksuun.

Tekniikkaryhmäläisille (niin aikuiset kuin lapset) ja muille ei kilpaileville uimareille ei seura hanki automaattisesti vakuutusta. Ne lapsiuimarit, jotka eivät kilpaile hankitaan tarvittaessa Vesipetovakuutus (7euroa), mikäli uimarin oma vakuutus ei kata urheilutoimintaa. Jos uimari tarvitsee Vesipetovakuutuksen, on vanhempien mainittava asiasta valmentajille.

Vesipetovakuutus hankitaan seuran kautta ja tämän vuoksi seura laskuttaa sen sitten uimareilta.