Maksut

Yleistä

Seuran jäsenmaksu vuonna 2016-2017 on 25 € ja se sisältyy uimareilla valmennusmaksuun.

Kannatusjäsenmaksu on 20 €.  Sen voi maksaa tilille: FI80 5271 0420 0351 81

Uimareiden perheet voivat halutessaan liittyä seuran jäseneksi maksamalla perhe- jäsenmaksun 20 euroa. Maksu tapahtuu eventiellassa. Yhdellä maksulla jäseneksi liittyvät kaikki uimaryhmiin kuulumattomat perheenjäsenet.

Valmennusmaksut ryhmittäin:

Valmennusmaksut perustuvat viikoittaisiin harjoituskertoihin ja laskutetaan kaksi kertaa vuodessa tammikuussa ja syyskuussa.  Maksuihin lisätään 2,50 euroa minkä Eventila perii palvelun käytöstä.

Seuraavan kerran maksut avataan syyskuussa.

Valmennusmaksut 2016-2017 (kauden 2017-2018 valmennusmaksut tarkistetaan elokuussa)
Valmentaja Harjoituskerrat / viikko € / kausi
Kilpa1 7+ 350,00 €
Kilpa2 4 190,00 €
Tekniikkaryhmä 3 170,00 €
Vesiralli 1 1 110 €
 Perhe- jäsenmaksu 20 €

Kiinteä kilpailumaksu on poistunut käytöstä. Kilpailuista laskutetaan erikseen jälkikäteen jokaista kilpailijaa hänen kilpailustarttiensa lukumäärän mukaan.

Kausi on puoli vuotta, joko syksy tai kevät.

Jos perheessä on useimpia uintia harrastavia lapsia tai nuoria, niin sisaralennus on 20 % valmennusmaksusta toisesta ja seuraavista lapsista. (Eniten allasaikaa käyttävän uimarin maksu maksetaan kokonaan ja muista perheen lapsista sisaralennushinta, Mikkelin uimaseuran hallituksen linjaus 5.2.2015).

Valmennusmaksu sisältää:
– opetuksen ja valmennuksen
– ratavuoromaksun
– jäsenmaksun 25€

Vakuutusasiat

A. Kilpailevat uimarit

Kilpailulisenssi eli Blue-card on pakollinen kaikille uimareille, jotka osallistuvat kisoihin.  Lisenssiin sisältyy vakuutus kilpailuissa. Lisenssi hankitaan Uimaliiton sivuilta. Lisenssi on oltava maksettuna 14 vrk ennen kilpailuja ja se on voimassa vuoden kerrallaan syyskuun alusta (tai ostopäivästä tämän jälkeen) aina seuraavan elokuun loppuun.

Myös oma vakuutus on mahdollinen. Tarkista vakuutusyhtiöltä, että vakuutus kattaa uintikilpailutapahtumat.

B. Ei kilpailevat uimarit

Seura hankkii automaattisesti vesirallilaisille Vesipetovakuutuksen. Vakuutusmaksu sisältyy vesirallimaksuun.

Tekniikkaryhmäläisille ja muille ei kilpaileville uimareille ei seura hanki automaattisesti vakuutusta. Ne uimarit, jotka eivät kilpaile hankitaan tarvittaessa Vesipetovakuutus (7euroa), mikäli uimarin oma vakuutus ei kata urheilutoimintaa. Jos uimari tarvitsee Vesipetovakuutuksen, on vanhempien mainittava asiasta valmentajille.

Vesipetovakuutus hankitaan seuran kautta ja tämän vuoksi seura laskuttaa sen sitten uimareilta.

Maksut laskutetaan kausittain yleensä kauden alussa.