Lasten tekniikkaryhmä

Syksyllä 2018 alkaa teknikkaryhmä, harjoitukset alkavat viikolla 34.

6.8.2018 tilanne!

Tällä hetkellä ryhmä on valitettavasti täynnä!

Peruutuspaikkoja saattaa tulla alkuviikkoina.

Käy täyttämällä alla olevasta linkistä siellä oleva lomake, niin pääset jonotuspaikalle. Otamme yhteyttä, jos paikkoja vapautuu.

Lasten tekniikkaryhmän tavoitteena on uinnin perustekniikoiden oppiminen. Tekniikkaryhmään voi tulla uimari, joka on käynyt seuran järjestämän vesirallikurssin tai jos uimarin perusuintitekniikat ovat tarpeeksi hyvät. Tällöin ohjaajat arvioivat aluksi uimarin taitotason.

Ryhmä ei ole kilparyhmä, mutta uimarit voivat halutessaan kokeilla kilpailemista seuran omissa kilpailuissa.

Ota yhteyttä mius.toimisto@gmail.com

Ryhmän asioita hoitavat:

Valmennusasiat: Jukka Lepistö
Muut asiat: Sirpa Kammonen

Ryhmää valmentaa monta eri ohjaajaa ja valmentajaa.

Allasharjoitusajat syksyllä:
Kyseessä siis allasajat, eli uimarin on oltava altaalla valmiina harjoitusajan alkaessa!

ti klo 16-17.30 Naisvuori
ke klo 18-19 Lyseon pieni sali (kuivaharjoitus)
Pe klo 20-21  Rantakeidas