Taaperouinti

Syksyn 2019 Taaperouinti on vielä auki. Seuraa meitä facessa, ilmoittelemme siellä asiasta!

Mikkelin Uimaseura järjestää 3-5 vuotiaille uimataidottomille taaperoille harrasteuintitoimintaa.

Ryhmässä on tarkoitus tutustuttaa lapset veteen sekä opettaa vedessä toimimista. Kurssi on tarkoitettu uimataidottomille lapsille ja sillä harjoitellaan mm. veteen puhaltamista, suun kastamista veteen, kelluntaa, hyppyjä altaan reunalta lasten altaaseen, pallon kuljettamista, käsipohjaa sekä uintipotkuja.

Lapsen seuralaisena ryhmässä on vanhempi tai joku lapselle tuttu aikuinen. Ryhmään mahtuu 7 taaperoa seuralaisineen ilmoittautumisjärjestyksessä. Ryhmä kokoontuu lastenaltaassa.

Ohjaajana ammattitaitoinen vesiliikunnan ohjaaja. Seura ei vakuuta osallistujia (oma vakuutus).

Hinta on 120 euroa/syyskausi ja 120 euroa/kevätkausi.