Taaperouinti

Syksyllä alkava taaperoryhmä on täynnä!

Mikkelin Uimaseura järjestää 3-5 vuotiaille uimataidottomille taaperoille harrasteuintitoimintaa.

Ryhmässä on tarkoitus tutustuttaa lapset veteen sekä opettaa vedessä toimimista. Kurssi on tarkoitettu uimataidottomille lapsille ja sillä harjoitellaan mm. veteen puhaltamista, suun kastamista veteen, kelluntaa, hyppyjä altaan reunalta lasten altaaseen, pallon kuljettamista, käsipohjaa sekä uintipotkuja.

Lapsen seuralaisena ryhmässä on vanhempi tai joku lapselle tuttu aikuinen. Ryhmään mahtuu 7 taaperoa seuralaisineen ilmoittautumisjärjestyksessä. Ryhmä kokoontuu lastenaltaassa.

Ohjaajana ammattitaitoinen vesiliikunnan ohjaaja. Seura ei vakuuta osallistujia (oma vakuutus).

Hinta on 120 euroa/syyskausi ja 120 euroa/kevätkausi.

Ryhmä kokoontuu sunnuntaisin klo 10-10.45 (allasaika) Naisvuoren uimahallissa. Ensimmäinen kokoontuminen on  su 16.9.2018. Ryhmä jatkaa sunnuntaisin syys- ja kevätkauden.

Ryhmä täynnä!

Rami Paajanen p. 040 7401 768