Aikuisten uintitekniikkakurssit

SEURAAVAT KURSSIT ALKAVAT SYKSYLLÄ 2018!

Seuraa nettisivuja ja facebookia.

Laita sähköpostia osoitteeseen mius.toimisto@gmail.com,jos olet halukas osallistumaan seuraavaksi alkavalle kurssillemme.  Otamme sinuun yhteyttä, kun uusi kurssimme alkaa.

Haluaisitko kuntoilla uiden, mutta se on vaikeaa, koska uintitekniikkasi ei ole tarpeeksi hyvä siihen?

Oletko harrastanut uintia joskus enemmänkin, mutta haluaisit päivitystä tekniikkaasi?

Jos pystyt uimaan jollakin uimatekniikalla vähintään 25 m yhtämittaisesti, tämä ilmoitus koskee sinua.

Mikkelin uimaseura järjestää yli 16- vuotiaille aikuisten tekniikkakursseja.

Mikäli osallistujia saadaan tarpeeksi, kurssit alkavat vuoden 2018 alussa ja paikkana on Naisvuoren remontoitu halli. Ajankohta näillä näkymin on sunnuntaiaamu klo 10-11 (aloittelijat) ja klo 11-12 (enemmän uineet). Kurssin kesto 10x1h. Hinta oli keväällä 110 euroa, sisältää hallimaksun sekä ohjauksen. Ryhmään mahtuu kerrallaan mukaan 10 uimaria.

Jos kiinnostuit, laita sähköpostia osoitteeseen mius.toimisto@gmail.com. Kerro viestissäsi, millainen uimataitosi mielestäsi on tällä hetkellä ja miksi haluat kurssille mukaan. Lisätietoja puhelinnumerosta 050 5248313.

päivitetty 1.7.2018