Aikuisten uintitekniikkakurssit

SEURAAVAT KURSSIT ALKAVAT SYKSYLLÄ 2018!    (Päivitetty 29.7.2018)

Voit laittaa meille tiedon osallistumishalukkuudestasi alla olevasta linkistä täyttämällä siellä olevan lomakkeen.

Otamme sinuun yhteyttä, kun uusi kurssimme alkaa.

AIKUISTEN UINTITEKNIIKKAKURSSISTA

Haluaisitko kuntoilla uiden, mutta se on vaikeaa, koska uintitekniikkasi ei ole tarpeeksi hyvä siihen?

Oletko harrastanut uintia joskus enemmänkin, mutta haluaisit päivitystä tekniikkaasi?

Jos pystyt uimaan jollakin uimatekniikalla vähintään 25 m yhtämittaisesti, tämä ilmoitus koskee sinua.

Mikkelin uimaseura järjestää yli 16- vuotiaille aikuisten tekniikkakursseja.

Mikäli osallistujia saadaan tarpeeksi, kurssit alkavat syksyllä 2018 ja paikkana on Naisvuoren uimahalli. Ajankohta näillä näkymin on sunnuntai-ilta klo 18-19 (aloittelijat) ja klo 19-20 (enemmän uineet). Kurssin kesto 10x1h. Hinta on 110 euroa, sisältää hallimaksun sekä ohjauksen. Ryhmään mahtuu kerrallaan mukaan 10 uimaria.

Lisätietoja puhelinnumerosta 050 5248313.

päivitetty 1.7.2018