Vesiralliin ilmoittautuminen avattu

Vesiralli on täynnä! Varapaikalle voi vielä ilmoittautua,kahden ensimmäisen kerran jälkeen voi vielä päästä mukaan, mikäli paikkoja vapautuu.

Hei,

tästä linkistä pääset ilmoittamaan uimarin Vesiralliin.

Vesirallikurssille voi osallistua 7-12 -vuotias lapsi, joka osaa ennen Vesiralli-1 kurssia uida yhtäjaksoisesti ilman apuvälineitä vähintään 25 metriä. Uintityylillä ei ole merkitystä ja tyyli voi vaihdellakin matkan aikana. Tavoitteena on hyvä uimataito (eri uintitekniikoiden perusteet). Lisäksi vesirallilaisen tulee pystyä toimimaan Rantakeitaan uimahallin ison altaan matalassa päässä.

Vesirallikurssit koostuvat Vesiralli-1, Vesiralli-2 ja Vesiralli-3 kursseista. Ensin käydään ensimmäinen Vesirallikurssi ja sitten edetään seuraavalle jne.

Keväällä 2020 on lapsi suorittanut kolme vesirallikurssia ja ne suoritettuaan on hänen mahdollista seuraavana syksynä siirtyä tekniikkaralliryhmiin ja sitä kautta myöhemmin kilpauintiryhmiin.

Vesiralliin voi toki osallistua, vaikka ei lapsi haluaisikaan kilpailla myöhemmin. Tällöin tavoitteena on hyvä uintitaito. Vesirallikurssitunneilla opetellaan uintiin liittyviä taitoja leikin kautta.

Kurssille otetaan: 50 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä

Kurssien hinnat:
Vesiralli -1, Vesiralli -2 ja Vesiralli -3 maksavat kukin 110 euroa/kurssi ja maksu sisältää Uimaliiton vesipetovakuutuksen, jonka Mikkelin uimaseura hankkii vesirallilaisille ennen ensimmäistä kokoontumiskertaa.

%d bloggers like this: