Tuomarikoulutusta Mikkelissä!

HUOM!!!! PERUTTU!!!!

Mikkelin uimaseura järjestää Mikkelissä sunnuntaina 18.8.2019 Uinnin II- ja I-luokan tuomarikoulutuksen Päämajankoululla, Otto Mannisenkatu 10, 50100 Mikkeli

Päivän ohjelma:

klo 9:30-12 II. luokka

klo12-12:30 lounas

klo 12:30-14:30 I ja II yhteinen sääntöosuus

klo 14.30-> I. luokka

Koulutuksen hinta: 60€ / sisältäen lounaan

Ilmoittautumiset Uimaliiton sivujen kautta

Seuran jäsenet:

Jos sitoudut toimimaan jatkossa tuomaritehtävissä, seura maksaa koulutuksen sinulle.

Koulutetuilla tuomareilla mahdollistamme sen, että MiusCup:t voidaan uida virallisina kisoina ja ajat saamme tilastokelpoisiksi.

Ilmoittautumiset Mikkelin Uimaseuran sähköpostiin 11.8. mennessä:

mius.toimisto@gmail.com.

Ilmoita myös erityisruokavaliosi.

Tietoa tuomarikoulutuksista:

2-luokka:

Uinnin 2-luokan tuomari- ja toimitsijakoulutus on tarkoitettu uusille tuomareille sekä 2-luokan tuomarikortin päivittäjille. Koulutus antaa valmiudet toimia muun muassa ajanottajana ja käännösvalvojana. Ikäraja on 15 vuotta ja koulutuksen kesto 6 tuntia. Koulutukseen voi hakeutua alaikäisenäkin, mutta tuomarioikeudet saa vasta 15 vuotta täytettyään.

1-luokka:

Uinnin 1-luokan tuomarikoulutus on tarkoitettu kokeneille 2-luokan tuomareille sekä 1-luokan tuomarikortin päivittäjille. Koulutus antaa valmiudet toimia kilpailunjohtajan tehtävissä. Ikäraja on 17 vuotta ja koulutuksen kesto 6 tuntia. Koulutukseen voi hakeutua alaikäisenäkin, mutta tuomarioikeudet saa vasta 17 vuotta täytettyään.

Tule mukaan koulutukseen ja oppimaan uutta!

Mikkelin Uimaseura