Suur-Savon Osuuspankki tukee Mikkelin Uimaseuran toimintaa

Mikkelin Uimaseura ry ja Suur-Savon Osuuspankki jatkavat yhteistyötään. MiUs:n puheenjohtaja Sanna Kukkosen mielestä yhteistyö on sujunut vuosien varrella hyvin ja hän on iloinen siitä, että kaksi paikallista toimijaa löytävät hyötyjä yhteisestä toiminnasta. Yhteistyöllä on ollut iso merkitys laadukkaan ja monipuolisen seuratyön tekemisessä. Kukkosen mukaan yhteistyö on mahdollistanut Suomen Uimaliiton luvalla järjestettävien kansallisten kisojen järjestämisen vuosittain marraskuussa.

Suur-Savon Osuuspankin markkinointipäällikkö Tarja Wasenius kiittelee Mikkelin Uimaseura ry:tä hyvästä yhteistyöstä ja toteaa:

”Pankin yhteiskuntavastuu tarkoittaa alueellisena toimijana vahvaa roolia. Suur-Savon Osuuspankki haluaa olla tiiviisti mukana maakunnan kehityksessä ja hyvinvoinnin lisäämisessä. Yhteisvastuu näkyy pankin kaikessa toiminnassa, mm. yhteistyökumppanuutena eri seurojen ja yhdistysten kanssa. ”

Waseniuksen mukaan painopisteessä on nuorten hyvinvoinnin tukeminen:

”Alueemme seurat tekevät todella tärkeää työtä lasten ja nuorten parissa ja haluamme olla mukana tukemassa tätä tärkeää tehtävää. Mikkelin Uimaseura ry:n toiminta tuo junioreille liikunnan riemua ja luo mallia terveellisistä elämäntavoista.”