Ilmoittautuminen 2.9. alkaville Vesirallikursseille avoinna

Ilmoittautuminen päättynyt!

Tilanne 14.8.2018:RYHMÄ TÄYNNÄ!

Vesirallikurssille voi osallistua 7-12 -vuotias lapsi, joka osaa ennen Vesiralli-1 kurssia  uida yhtäjaksoisesti ilman apuvälineitä vähintään 25 metriä. Uintityylillä ei ole merkitystä ja tyyli voi vaihdellakin matkan aikana. Tavoitteena on hyvä uimataito (eri uintitekniikoiden perusteet).

Vesirallikurssit koostuvat Vesiralli-1, Vesiralli-2 ja Vesiralli-3 kursseista. Ensin käydään ensimmäinen Vesirallikurssi ja sitten edetään seuraavalle jne.

Keväällä 2019 on lapsi suorittanut kolme vesirallikurssia ja ne suoritettuaan on hänen mahdollista  seuraavana syksynä siirtyä tekniikkaralliryhmiin ja sitä kautta myöhemmin kilpauintiryhmiin.

Vesiralliin voi toki osallistua, vaikka ei lapsi haluaisikaan kilpailla myöhemmin. Tällöin tavoitteena on hyvä uintitaito. Vesirallikurssitunneilla opetellaan uintiin liittyviä taitoja leikin kautta.

Kurssille otetaan: 50 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä

Kurssien hinnat:
Vesiralli -1, Vesiralli -2 ja Vesiralli -3 maksavat kukin 110 euroa/kurssi ja maksu sisältää Uimaliiton vesipetovakuutuksen, jonka Mikkelin uimaseura hankkii ennen ensimmäistä kokoontumiskertaa.

Aika: sunnuntai-iltaisin (ryhmä 1 klo 18-19 ja ryhmä 2 klo 19-20).

Paikka: Viihdeuimala Rantakeidas, Kunnanmäki 3, 50600 Mikkeli

Jos kuvalinkki ei toimi, klikkaa tätä ilmoittautuaksesi

Lisätietoja: Sirpa Kammonen 050 5248313