Mikkelin Uimaseuralle bonusta Stadiumin ostoksista

Joukkuehankinnoista Stadium maksaa Seuralle bonuksen kalenterivuoden aikana kertyneistä ostoksista.

Lisäksi kun seuran jäsenet, vanhemmat ja sukulaiset ostavat tuotteita Stadium -liikkeistä, voidaan ostokset rekisteröidä Mikkelin Uimaseuran Team Stadium -tilille. Henkilökohtaisella Stadium -jäsenkortilla voit tukea valitsemaasi seuraa tai joukkuetta, jolloin Stadium ostoksistasi kertyvien bonusten lisäksi tukemasi seura saa 3 % bonusta. Luonnollisesti saat pitää omat henkilökohtaiset bonuksesi. Mitä enemmän käytät Stadiumia urheilu- ja urheilumuoti ostoksiisi niin sitä enemmän bonusta Sinulle ja Seurallesi.

Jos olet jo Stadium jäsen niin voit kirjautua sisään http://www.stadium.fi/teamsales sivustolla ja seurata ohjeita jotta voit valita joukkueen jota haluat tukea. Mikäli et vielä ole Stadium jäsen, niin tervetuloa jäseneksi! Valitse ”LIITY JÄSENEKSI” ja toimi ohjeiden mukaisesti. Jäsenyys on ilmaista ja voit myös valita kortittoman jäsenyyden. Rekisteröidy siis osoitteessa http://www.stadium.fi/teamsales.

Kaikki ostokset koko Stadium valikoimasta oikeuttavat bonuksen keräämiseen (ei lahjakortit).
Bonukset maksetaan seuraavan vuoden tammikuussa seuran bonustilille josta ne ovat käytettävissä varustehankintoihin. Tämä on selvä lisä joukkueen varustekassaan!

Tervetuloa Stadiumiin ja Stadium Team Sales jäseneksi!

 

Mikkelin Uimaseura kiittää!