Talkoolaisia Mikkelin juoksu-tapahtumaan 1.7.2017

Talkootervehdys kaikille seuralaisille!

Seuramme osallistuu Mikkeli Juoksun huoltojoukkoihin la 1.7.
Tehtävämme on viedä juoksijoiden huoltopisteille ( 3kpl ) pöydät, penkit, teltat sekä juoksijoille juomiset ja syömiset.
Tapahtuman jälkeen viemme kaikki tarvikkeet takaisin mistä ne on haettu.

Tarvitsemme pöytien, penkkien ja telttojen kuskaukseen 1 henkilön joka pystyy nostelemaan ja kantamaan niitä.
Tuolit, penkit ja teltat kuskataan STT:n lava-autolla huoltopisteille.
STT:n lava-auton työaika huoltopisteiden pystytyksessä noin klo 7:40 – 10:00 ja huoltopisteiden purku noin klo 19:45 – 21:15.
Meillä on käytössä Etelä-Savon Autosta huoltoauto, johon tarvitsen yhden apumiehen( voi olla myös vanhempi uimari ), joka on koko päivän ajossa mukana.
Apumiehen tehtävänä on auttaa vesitonkkien täyttämisessä ja kantamisessa, sekä eväiden ja muiden tarvikkeiden kuskauksessa huoltopisteille.
Huoltopisteiden vartiointiin tarvitsemme max. 6 henkilöä.
Huoltopisteellä on oltava uimaseuralta vartiossa henkilökuntaa huoltopisteiden pystytyksestä siihen asti, kunnes huoltopisteen juoksun aikainen henkilökunta saapuu paikalle.
Minimissään vartijoita on oltava 3, mutta aika menee joutuisammin jos vartiossa on 2 henkilöä/ huoltopiste.
Vartiointiin voivat myös osallistua vanhemmat uimarit, 2 uimaria/huoltopiste.

Paukkulan huoltopisteessä vartiointiaika on klo 9:20-13:30
Pursialan huoltopisteessä vartiointiaika on klo 9:50-13:45
Urpolan huoltopisteessä vartiointiaika on klo 10:20-13:45

Talkoolaiset saavat aterialipukkeen, kahvi- ja pullalipukkeen sekä talkooleivän.
Ruokailu klo 12:00 alkaen urheilupuiston koulun ruokalassa.
Kahvi- ja pullalipukkeen voi käyttää Urskin pääkatsomon ja ulkokatsomon välissä olevassa kahvilassa.

Ilmoittautumiset talkoisiin su 11.06 mennessä osoitteeseen

mius.toimisto@gmail.com