Vesiralli alkaa ihan just nyt

Mikkelin uimaseura ry järjestää vesirallikurssit 1-3 kauden 2015-2016 aikana. Kurssit järjestetään Rantakeitaan uimahallissa sunnuntaisin klo 18-20.

Käytännöt

Kaikille vesirallilaisille jaetaan kulkukortti uimahallin puolelle. Tämä kortti pitää olla aina mukana, kun tullaan vesiralliin. Kortti ei toimi muina aikoina uimahallissa. Jos kortin häviää, peritään uudesta kortista 5€ maksu.

Vesiralli-kurssit laskutetaan Eventilla ohjelman kautta ( vesiralli 2-kurssin maksut ). Yhden kurssin hinta on 95€, johon sisältyy vesipetovakuutus, joka on voimassa harjoituksissa, lisäksi vesirallilaiset saavat t-paidat ja uimalakit. Jos vesirallilaisella on sisaruksia, jotka uivat tekniikka- tai kilparyhmässä, on heillä oikeus maksaa sisaralennushinta (76€), joka löytyy Eventilla ohjelmasta nimellä ”vesiralli sisaralennuksella”

Vesirallilaiset pääsevät pukuhuoneisiin 10min ennen ryhmän alkua, ensimmäinen ryhmä ohjaajan luvan saatuaan ja toinen ryhmä ilman erillistä lupaa klo 18.50. Pukuhuoneista tulee poistua 15min harjoituksien loppumisen jälkeen, eli 20.15 kaikki ovat poistuneet pukuhuoneista.

Harjoituksien aluksi on aina kuivaharjoittelua altaan laidalla, jossa voi olla t-paita päällä. Allastilat ovat kuitenkin märät, joten jos on kuivaharjoittelussa t-paita, niin kannattaa olla myös varapaita mukana.

Ongelmat, huolet ja murheet voi osoittaa mius.toimisto@gmail.com osoitteeseen.