Vesirallikurssit 2015-2016

Mikkelin Uimaseuran Vesirallikurssi-1 alkaa syyskuun 6. päivä

SYKSYN VESIRALLI ON TÄYNNÄ! Ilmoittautumisia ei oteta enää vastaan.

Vesirallikurssi-1 on tarkoitettu 7-12 -vuotiaalle lapselle, joka osaa uida yhtäjaksoisesti ilman apuvälineitä vähintään 25 metriä. Uintityylillä ei ole merkitystä ja tyyli voi vaihdellakin matkan aikana.

Vesirallikurssit koostuvat Vesiralli-1, Vesiralli-2 ja Vesiralli-3 kursseista, joihin edellisen kurssin läpäistyä pääsee suoraan jatkamaan.

Kurssille otetaan: 64 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä
Kurssin kesto: 10 x 1h
Kurssin hinta: 95€/kurssi sisältää Uimaliiton vesipetovakuutuksen, Uimaseuran t-paidan ja uimalakin
(Uimaseura ei vastaa vesipetovakuutuksen mahdollisista hinnanmuutoksista)

Kurssien ajankohta: Alkaa syyskuun 6. päivä jatkuen kevääseen 2015 viikoittain sunnuntai-iltaisin (18.00 – 19.00 tai 19.00 – 20.00) riippuen ryhmästä, pois lukien koululaisten lomien ajankohdat. Ryhmät muodostuvat iän perusteella. Nuoremmat lapset tulevat aikaisempaan ryhmään.

Paikka: Viihdeuimala Rantakeidas, Kunnanmäki 3, 50600 Mikkeli

Ilmoittautuminen: Sähköpostilla osoitteeseen mius.toimisto@gmail.com
otsikolla ”vesiralli-ilmoittautuminen” aikavälillä 10.8. – 30.8.
Merkitse sähköpostiin seuraavat asiat:
1. Lapsen nimi ja henkilötunnus (vakuutusta varten)
2. Lapsen uimataito (eli pystyykö hän uimaan, ilman apuvälineitä, yhtäjaksoisesti vähintään 25m)
3. Lapsella olevat sairaudet, jotka voivat ilmetä kurssina aikana (ei sulje pois vesiralliin pääsemistä, vaan voidaan ottaa huomioon ennakoivan turvallisuuden kannalta)
4. Paidan koko, 116cm, 128cm, 140cm, 152cm
5. Huoltajan yhteystiedot (nimi, osoite ja puhelinnumero, josta parhaiten tavoittaa sekä sähköpostiosoite)

Ilmoittautumisaikana tulleisiin sähköposteihin pyrimme vastaamaan kolmen arkipäivän sisällä.
Mikäli ette saa vastausta tuossa ajassa, niin olkaa hyvä ja laittakaa uusi sähköposti.