Terve !

Hyvää kesän odotusta kaikille. Kauden pääkisat on menossa osalla kisauimareista ja jotkut vielä odottavat niitä jne..

Tekniikkaryhmät harjoittelee innokkaasti naisvuorella ja vesiralli lähestyy kesää kovaa vauhtia..

Kesä tulee pyytämättä ja uimaseurakin alkaa katsomaan jo ensikautta.

Pääpiirteet pysyy samankaltaisina, ryhmät tulee elämään jonkin verran, mutta valmentajat ja ohjaajat miettii ne ennen syksyä ja vanhempia inffotaan hyvissä ajoin.

Uimaseuran vuosi/kausi on ( kisaryhmien osalta ) ollut urheilullisesti menestys ja tekniikkaryhmien uinti-intoa on ollut mukava katsella.

Tosin kausi jatkuu  vielä pitkälle kesään ja kisauimarit on tulessa vielä monta kertaa. Mutta jo tässä vaiheessa jälki on ollut hienoa.

Muutama yhteinen ponnistus olisi vielä edessä:

Haravointi talkoot OR-yhtiöille  7-8.5.2014 :

–          Eli varsinaiset päivät ovat 7.5 ja 8.5, mutta tarvittaessa myös 6.5 tiistai voidaan ottaa käyttöön.

–          Aloitetaan Keskiviikkona 7.5 klo 15.00 ja jatketaan sitten tarvittaessa torstaina.

–          Omat haravat mukaan.

–          Pyritään järjestämään paikalle talkookahvit ja virvoitusjuomaa.

–          Jos jollakulla on lehtipuhaltimia tai lehtien keruuseen sopivia leikkureita, niin ne helpottaa urakkaa.

–          Tilaisuus on kaikille , myös uimareille. ( valmentajat ottaa päivät huomioon suunnittelussa )

ST.Michel ravit 19-20.7.2014

–          Uimaseura myy raveissa kahdessa myyntipisteessä, kerää roskia / pulloja sekä huolehtii aluesiivouksesta.

–          Tarve n. 10 henkilöä.

–          Tilaisuus on kaikille, myös uimareille.

Ilmoittautumiset talkootapahtumiin kimmo.himanen@surffi.fi, mahdollisimman nopeasti !!

Kevätkokous 22.05.2014 klo 18.30 Yhteiskoululla ( erillinen kokouskutsu myöhemmin)

–          Kannattaa osallistua ja vaikuttaa seuran toimintaan.

Kauden päättäjäiset : ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Lisätietoja tarvittaessa allekirjoittaneelta !

Kimmo / Uimaseura