TYR Vantaa Junior Meet 2014

DSC02581

Nuorten EM-uintien A-rajan alitus, rollorajan rikkoutuminen, GP-aikarajan alitus, seuran ennätys, mitaleja ja henkilökohtaisia ennätyksiä. Tätä kaikkea tarjoili TYR viikonloppu Vantaalla Mikkelin uimaseuran 9 uimarille.

Ida Hulkko rikkoi 50 M RU nuorten EM-uintien A-rajan, joka takasi lipun Hollantiin. Samalla laitettiin seuraennätys uusiksi. Siinä sivussa Ida kasvatti myös mitalikokelmaa useammalla matkalla.

Suvi Karppinen täydensi palkintokaappiaan ja uimalakkikokoelmaansa oikein urakalla. Samalla mukaan tarttui muutama GP-rajan alitus.

Leevi Suhonen kaunisteli omaa seuraennätystään 400 M VU saaden palkintokaappiinsa hopeisen mitalin. Myöskin Leevin matkaan tarttui GP-rajan alitus.

Kaisa Himanen keräsi takataskuunsa rollorajan rikkomisen ja hopeinen mitali tarttui mukaan 100 M VU:ssa.

Laura Laanterä, Maija Liukkkonen, Ella Rautio, Ville Rautio ja Veera Saarelainen parantelivat pitkän altaan ennätyksiään oikein urakalla.

DSC02637

TYR Vantaa Junior Meet MiUSuimareiden ajat