Maksut vuonna 2011

Yleistä

Seuran jäsenmaksu vuonna 2012 on 25 € henkilöltä tai 55€ perhemaksu riippumatta perheen koosta. Kannatusjäsenmaksu on 20 €.  Liittymismaksua ei ole.

Mitä hyötyä jäsenmaksun maksamisesta on?

Saada seuran vuosittain neuvottelemat alennukset erikseen ilmoitettavista liikkeistä.
Seuran jäseniltä matka- ja retkimaksut ovat yleensä edullisempia.

Valmennusmaksut ryhmittäin:

Valmennusmaksut perustuvat viikoittaisiin harjoituskertoihin ja laskutetaan kaksi kertaa vuodessa tammikuussa ja syyskuussa.

Harjoituskertoja / vk Maksu / kausi
Erityisuinti 80€
           3 130€
           4 150€
           5 – 6 200€
           7 + 220€

Kiinteä kilpailumaksu poistuu käytöstä. Kilpailuista laskutetaan erikseen jälkikäteen jokaista kilpailijaa hänen kilpailustarttiensa lukumäärän mukaan.

Kausi on puoli vuotta, joko syksy tai kevät.

Jos perheessä on useimpia uintia harrastavia lapsia tai nuoria, niin sisaralennus on 10 % valmennusmaksusta toisesta ja seuraavista lapsista.

Valmennusmaksu sisältää:
– opetuksen ja valmennuksen
– ratavuoromaksun

Kilpailulisenssi on pakollinen kaikille uimareille, jotka osallistuvat kisoihin. Lisenssin lunastaneille tulee kotiin UINTI -lehti. Lisenssiin sisältyy vakuutus kilpailuissa.

7 euron vesipetovakuutusmaksu tulee vain niille uimareille, jotka eivät kilpaile.

Vesipetovakuutus otetaan lisenssistä poiketen seuran kautta ja tämän vuoksi seura laskuttaa sen sitten uimareilta.

Maksut laskutetaan kausittain yleensä kauden alussa.